Lørdagskafé

For store og små. Kom på vår koselige lørdagskafé!

Viser og vafler henter frem kjente og kjære viseskatter. For bare 100 kroner får du en liten opptreden og en vaffel på kjøpet. Innehavere av sesongkort har gratis adgang.

Andre boller er et tilbud til barna. Dette er en koselig stund for både foreldre og barn. For 50 kroner får barna også en bolle med på kjøpet. Innehavere av sesongkort har gratis adgang.

13. april: Viser og vafler

13. april er det Andreas Kolstad som tolker Jan Erik Volds tekster, sammen med en stjernerekke musikere: Gary Hoffman, Syver Olstad, Hans Marius Øverland og Sissel Brean.

25. mai: Andre boller

Det kunstneriske personalet ved Nordland Teater har enstemmig vedtatt å hylle en artist de alle har et forhold til: Den svenske visesangeren Allan Edwall! Allan er kanskje mest kjent som skuespiller (for eksempel pappaen til Emil), men mange kjenner han også som en fabelaktig tekstforfatter og visesanger. Kom og bli kjent med en viseskatt du kanskje ikke visste fantes? Nordland teaters kunstneriske ensemble ønsker deg hjertelig velkommen til en hyggelig halvtime med viser og vafler!

8. juni: Andre boller

På årets siste lørdagskafé inviterer teaterets kunstneriske ensemble til en hyggelig sangstund som passer for liten og for stor. Dette blir en flott stund i Teaterkaféen!

Dørene åpner Kl. 11.00