Lørdagskafé

For store og små. Kom på vår koselige lørdagskafé!

Viser og vafler henter frem kjente og kjære viseskatter. For bare 100 kroner får du en liten opptreden og en vaffel på kjøpet. Innehavere av sesongkort har gratis adgang.

Andre boller er et tilbud til barna. Dette er en koselig stund for både foreldre og barn. For 50 kroner får barna også en bolle med på kjøpet. Innehavere av sesongkort har gratis adgang.

15. september: Viser og vafler: Inger Hagerups dikt for voksne

Linda Mathisen og Sissel Brean gjorde for noen år tilbake barneforestillingen "Så rart", basert på Inger Hagerups barnedikt. Denne gangen har de gjort et dypdykk i Hagerups lyriske tekster for voksne. Resultatet har blitt en nydelig kaféforestilling basert på et utvalg tekster satt sammen med nykomponert pianomusikk. Vi ønsker dere hjertelig velkommen til lørdagskafé.

3. november: Andre boller: Andreas leser julen inn:

Denne lørdagen skal Andreas Kolstad skape nok julemagi slik at store og små skal gå inn i adventstiden med en liten dose julestemning. Du får høre fine fortellinger som med fordel nytes med alle godsakene i Teaterkaféen.

24. november: Boller og vafler: Alle synger julen inn:

På årets siste lørdagskafé inviterer teaterets kunstneriske ensemble for fjerde gang til juleallsang i kaféen. Dette er blitt en populær og svært hyggelig tradisjon, der vi sammen synger julesanger og koser oss. Vi garanterer god stemning og en hyggelig halvtime der vi sammen gleder oss til jul.

Dørene åpner Kl. 11.00