Foto: Hans Jørgen Sandnes

Detektivbyrå nr. 2

Tiril, Oliver og hunden Åtto må løse et helt nytt mysterium.

Barn i Norge elsker bøkene om Detektivbyrå nr. 2 av krimforfatter Jørn Lier Horst. Nå blir det teater for hele familien der Tiril, Oliver og hunden Åtto må løse et helt nytt mysterium!

Operasjon Teater er et nytt oppdrag for Detektivbyrå nr. 2. Et mysterium som bare kan oppleves når Riksteatret kommer til Nordland Teater. For hva er det egentlig som skjer når Riksteatret kommer til Elvestad for å spille forestillingen Hamlet?

Hvorfor har det skjedd mystiske ulykker under hele turneen? Er teaterforestillingen forbannet eller er det noen som saboterer? Bli med Tiril, Oliver og Åtto på et spennende mysterium i teatrets magiske verden.

Vi gleder oss til å se deg i teatret! Hvis du vil, kan du kle deg ut i et helt eget teaterkostyme når du kommer til teateret.

Passer for barn fra 5 år.

Detektivbyrå nr. 2-bøkene er en av Norges mest solgte barnebokserier gjennom tidene med et samlet opplag på over 2 millioner. Noen av bøkene er også filmatisert. "Operasjon Teater" er en helt ny teaterforestilling basert på universet som barna kjenner fra bøker og film.

Varighet 120 min. inkl. pause
Urpremiere Oslo / Nydalen 10. sep 2021
Turnépremiere Larvik 15. september
Av Hilde Brinchmann og Jørn Lier Horst "Basert på bokserien Detektivbyrå nr. 2 – av forfatter Jørn Lier Horst og illustratør Hans Jørgen Sandnes".
Medvikende Maria Agwumaro, Lars Halvor Andreassen, Janne Starup Bønes, Amalie Ibsen Jensen, Arjan Nilsen, Thomas Jørstad Pettersen og Amanda Hedvig Lie Strand
Regi Hilde Brinchmann
Scenografi Paul Sebastian Garbers
Lysdesign Martin Flack
Komponist og lyddesigner Eirik Myhr
Kostymedesigner Wenche Viktorsdatter Paulsen
Assisterende kostymedesigner Signe Gerda Landfald
Produsent Wenche Viktorsdatter Paulsen
Produsert av Riksteatret