2019: Jungelboken

Riksteatret: Velkommen inn i en magisk og frodig jungel for hele familien!

Mowgli er en tøff og uredd gutt, men det lurer farer overalt! Tigeren Shera Kahn har fått ferten av menneskeblod og er på jakt. Den sleipe slangen Kaa forsøker å hypnotisere Mowgli med vakker sang. Og hva er det den smågærne apekongen og flokken hans pønsker på? Jammen godt at panteren Baghera og den bekymringsløse bjørnen Baloo passer på!

Det har vært laget et utall filmer og teateroppsetninger av Jungelboken, aller mest kjent er den klassiske Disney-versjonen. Når Teater Innlandet og Riksteatret nå forener krefter, har vi valgt oss en norsk musikalversjon skrevet av ringrevene Wayne McKnight og Arne Lindtner Næss, med populære Svein Gundersen som komponist.

Dette er en versjon som flere ganger har vært oppført med stor suksess ved andre teatre, og mange av sangene er blitt kjente slagere. Nå er turen kommet til et publikum over hele landet, i en splitter ny oppsetning signert show-mannen Arvid Ones. Bli med inn i jungelen og se en sprudlende familiemusikal med humor, fart, spenning og fengende musikk!

Premiere: Oslo / Nydalen 4. september 2019

Produsert av Teater Innlandet i samarbeid med Riksteatret.

Varighet 2 timer inkludert pause
Av Wayne McKnight og Arne Lindtner Næss
Medvikende Lars Halvor Andreassen, Anne Bolette Stang Eng, Julia Küster, Sebastian Skytterud Myers, Thomas Jørstad Pettersen og Ida Holten Worsøe.
Komponist Svein Gundersen
Regi Arvid Ones
Scenografi Kristin Bengtson
Kostyme Christina Lovery
Lysdesign Kåre Nordseth
Musikalsk ansvarlig Ket Iren Lødemel
Koreograf Therese Slob
Produsent Wenche Viktorsdatter Paulsen