Foto: Maja Moan

Riksteatret: Bonnie & Clyde

Hadde de noensinne mulighet til å velge et annet liv?

«Bonnie & Clyde» En actionfylt og musikalsk reise – bak mytene om det legendariske kjæresteparet!

De levde sammen, ranet sammen, drepte sammen og døde sammen. Bonnie og Clyde var uatskillelige. Hadde de noensinne mulighet til å velge et annet liv? Opplev Heidi Gjermundsen Broch, Sondrey, Siri Black, Jakob Stabell og Chris Masters i en spektakulær teaterforestilling om gnistrende kjærlighet, dragningen mot det ulovlige, klassekamp og håpet om et bedre liv. Og om mødre og fedre som aldri snudde barna sine ryggen.

Regissør og koreograf Belinda Braza lager visuelt eksplosive forestillinger som kombinerer lyd, lys, popmusikk, og dans på en unik måte.

«Bonnie & Clyde» er en forestilling som vil røre deg, engasjere deg og få deg til å reflektere!

Forestillingslengde: 1 time 30 minutter (ingen pause). Med sangtekster på både norsk og engelsk.

Urpremiere i Oslo, Nydalen 26. januar 2024 Turnépremiere i Moss 30. januar 2024

Av Belinda Braza, Clement Irbil og Cici Henriksen. Idé, regissør og koreograf Belinda Braza. Scenograf og lysdesigner Clement Irbil. Komponist, lyddesigner og musikalsk ansvarlig: Myrna Braza. Komponist, lyddesigner og musikalsk ansvarlig: Thomas "TomTom" Haugland. Kostymedesigner Ingrid Nylander. Dramaturg Cici Henriksen. Tekstbidragsytere Hanna Asefaw, Kristofer Blindheim Grønskag, Belinda Braza og Cici Henriksen. Assisterende lysdesigner Øyvin Løype. Produsent Silje Vigerust Vinjar. Produsert av Riksteatret.

Hvem var Bonnie & Clyde? Bonnie & Clyde var et beryktet par som herjet i USA under den store depresjonen på 1930-tallet. Deres kriminelle handlinger tiltrakk seg oppmerksomhet fra både presse og mennesker over hele landet.

De var som Romeo og Julie med hagle og fluktbil. I fire år levde Bonnie Parker og Clyde Barrow på flukt fra politiet på de støvete landeveiene i Texas, men i mai 1934 var det brått slutt. Bonnie og Clyde ble meiet ned i et bakhold som myndighetene sto bak. 167 skudd ble avfyrt mot bilen de satt i. «Bonnie og Clyde – kjærester, gangstere og superstjerner» Vi anbefaler NRKs podkast om det berømte kjæresteparet som drømte om å bli Hollywood-stjerner. Skurkeparet som ikke hadde noe å miste, annet enn kjærligheten.

Foto: Maja Moan
Foto: Maja Moan
Varighet 1 time og 30 minutter (ingen pause)
Premiere Urpremiere: Oslo / Nydalen 26. jan 2024
Av Av Belinda Braza, Clement Irbil og Cici Henriksen
Etter en idé av Belinda Braza
Medvikende Siri Black, Sondrey, Heidi G Broch, Jakob Stabell og Chris Masters
Regissør, koreograf og tekstbidragsyter Belinda Braza
Scenograf og lysdesigner Clement Irbil
Komponist, lyddesigner og musikalsk ansvarlig Peter Baden
Kostymedesigner Ingrid Nylander
Dramaturg og tekstbidragsyter Cici Henriksen
Tekstbidragsytere Hanna Asefaw og Kristofer Blindheim Grønskag
Assisterende lysdesigner Øyvin Løype
Produsent Silje Vigerust Vinjar
Produsert av Riksteatret
Les mer

Spilleplan / billetter: