Foto: Maja Moan

Riksteatret: Bonnie & Clyde

De levde sammen, ranet sammen, drepte sammen og døde sammen. Bonnie og Clyde var uatskillelige. Hadde de noensinne mulighet til å velge et annet liv?

Det unge kjæresteparet fra slummen i sørstatene herjet under depresjonen på 1930-tallet. Livet deres fikk kultstatus og har inspirert utallige artister, filmer og bøker. Her får du sjansen til å oppleve historien i en gripende og spektakulær teaterproduksjon.

Forestillingen tar deg med på en reise gjennom Bonnie og Clydes dramatiske liv. Vi møter menneskene bak den beryktede fasaden. Var de bare samfunnsfiender, eller på sin måte også folkehelter? Kan forbrytelsene deres ses som et opprør mot makthaverne, eller et forsøk på å skape sin egen vei i en urettferdig verden?

Riksteatrets Bonnie & Clyde er en fortelling om gnistrende kjærlighet, dragningen mot det ulovlige, klassekamp og håpet om et bedre liv. Og om en familie som aldri snudde dem ryggen.

Regissør og koreograf Belinda Braza skaper spektakulære forestillinger der lys, lyd, popmusikk og dans kombineres på en unik måte. Sammen med scenograf Clement Irbil, kostymedesigner Ingrid Nylander, musikalsk ansvarlig Peter Baden og dramaturg Cici Henriksen, inviterer de publikum med på en actionfylt og musikalsk reise – bak mytene om det legendariske kjæresteparet.

Foto: Maja Moan
Foto: Maja Moan
Varighet 1 time og 30 minutter (ingen pause)
Premiere Urpremiere: Oslo / Nydalen 26. jan 2024
Av Av Belinda Braza, Clement Irbil og Cici Henriksen
Etter en idé av Belinda Braza
Medvikende Siri Black, Sondrey, Heidi G Broch, Jakob Stabell og Chris Masters
Regissør, koreograf og tekstbidragsyter Belinda Braza
Scenograf og lysdesigner Clement Irbil
Komponist, lyddesigner og musikalsk ansvarlig Peter Baden
Kostymedesigner Ingrid Nylander
Dramaturg og tekstbidragsyter Cici Henriksen
Tekstbidragsytere Hanna Asefaw og Kristofer Blindheim Grønskag
Assisterende lysdesigner Øyvin Løype
Produsent Silje Vigerust Vinjar
Produsert av Riksteatret
Les mer

Spilleplan / billetter: