Foto: Johnny Vaet Nordskog

Gir vi kjærligheten for lett opp i dag?

Burde vi holde mer fast?

Oppdatert 03. sep. 2020 kl. 17.22

Det mener skuespiller og dramatiker Rolf Kristian Larsen at vi burde. For å vekke oss opp har han skrevet teaterstykket eggs ´n bakey, som skal på turné i Nordland fra 21. oktober til 12. november. Rolf Kristian er kanskje mest kjent for sine roller i «Mannen som elsket Yngve», «Nobel, «Kampen om Tungtvannet” og «Heimebane», men dette er faktisk hans femte stykke som dramatiker.

Sondre Justad tekster har alltid kretset omkring kjærlighetens gode og vonde sider, og sammen med Rolf Kristians tekst gir de oss en rørende, humoristisk og kraftfull påminnelse om at vi må holde litt mer fast i de vi er glad i.

Les mer om forestillingen og bestill billetter.

Tittelen henviser til det amerikanske uttrykket Wakey, Wakey Eggs and Bakey, som er en fin måte å vekke folk på. Uten å være moraliserende, så ønsker Rolf Kristian å gi et budskap om at man må holde litt mer fast i kjærligheten.

«Før møttes man unge. Gifta seg. Fikk barn og ble sammen til man daua. I dag er det mye lettere å bryte opp. På godt og vondt. Men litt på vondt også. Spesielt i tyvårene, så tror jeg det er litt for lett å bryte opp for folk. At man kanskje må holde litt mer fast.» - sier dramatikeren.

HER er noen videoer, hvor Rolf Kristian snakker litt nærmere om stykket.

Vinterlysprofil 2021

Kjersti Elvik

GAVETIPS

Kjøp gavekort eller Vinterlyspass

Giedtine – hvem eier vinden?

Omdiskutert aktuell tematikk

Henstilling til publikum

Forholdsregler smittevern

Kjærlighet er tema

for teateråret 20/21

Signerer avtale

Nordland Teater og Vitensenter Nordland sammen om Barnas Vinterlys

Et langt liv på scena

Vi hedrer Andreas Kolstad

Jubileumsboka hjem til deg

40 års teaterhistorie og møter med spennende mennesker.